top of page

OVER MIJ

Ik ben Heidi Peeters en ik woon in Amsterdam. Sinds 2011 kan ik zeggen dat ik één van de mooiste beroepen heb die er bestaan. Als gediplomeerd kraamverzorgende heb ik met veel plezier bij een groot kraambureau gewerkt. Daar heb ik de nodige ervaring opgedaan in de regio Amsterdam en omstreken, wat tevens mijn werkgebied is. Daarnaast heb ik in het Bevalcentrum West (gelegen in het OLVG West) kraamzorg en partusassistentie verleend waardoor ik up-to-date ben op het gebied van professionele ondersteuning tijdens bevallingen.

Keer op keer wordt bevestigd dat zelfs in de meest uiteenlopende situaties één ding onveranderd blijft: de pure connectie met ieder gezin. Ondersteuning bieden aan alle betrokkenen in deze bijzondere tijd, geeft mij ontzettend veel energie. Door mij op mijn beurt deskundig, verantwoordelijk maar ook toegankelijk, zorgzaam en positief op te stellen, vindt er een wisselwerking plaats die onbetaalbaar is. Mijn missie is dat u kunt terugkijken op een onvergetelijke kraamtijd.

Vanaf 1 juni 2017 werk ik als zelfstandig ondernemer (ZZP'er) om nog beter aan te kunnen sluiten bij de wensen van het gezin. De ervaring leert dat de bevalling door rust en regelmaat goed verwerkt kan worden en de borstvoeding beter op gang komt. Wisselende kraamverzorgenden maken dan ook plaats voor één vertrouwd gezicht.

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging Voor Kraamverzorgenden (NBVK), sta ingeschreven bij het Kenniscentrum Kraamzorg en ben in het bezit van Kinder EHBO en reanimatie. Verder volg ik jaarlijks de nodige bijscholingen over kraamgerelateerde zaken zoals borstvoeding.

Naast Nederlands spreek ik ook vloeiend Engels en Frans.

bottom of page